CryoIQ® DERM Plus Liquid

CryoIQ DERM med fast applikatorspiss
CryoIQ DERM med fast applikatorspiss

CryoIQ DERM er vår mest populære og mest brukervennlige CryoIQ-apparat for behandling av vorter og andre vanlige, godartede hudlesjoner.
CryoIQ DERM Plus har en unik konstruksjon med en innebygd tilbakeslagsventil som forhindrer gasslekkasje og maksimerer bruken av gassinnholdet. Apparatet kan brukes i en lang rekke medisinske praksiser, blant annet allmennpraksis, dermatologi, pediatri, fotpleie, estetikk, veterinærmedisin, gynekologi og urologi.

DERM Plus Liquid fryser ved en optimal temperatur på -89 °C, noe som gir den mest effektive behandlingen, og leveres med en fastmontert standardapplikator for væskesprayfrysing.

Apparatet bruker toppmoderne kjøleteknologi som eliminerer behovet for å håndtere potensielt farlige gasser og væsker, noe som sikrer trygg håndtering og enkel utskifting av gasspatronen når den er tom.

Apparatet har en ergonomisk utforming som gjør det mulig å fordele kjølemediet jevnt, nøyaktig og økonomisk ved å trykke ned doseringssparken. Det enkle blyantgrepet gir en enkel og svært nøyaktig dosering.