CryoIQ PRO

CryoIQ PRO med utskiftbar applikatorspiss
CryoIQ PRO med utskiftbar applikatorspiss

CryoIQ PRO Liquid, vår mest populære sprayfrysemodell er utviklet for å behandle et bredt spekter av godartede, ikke-kreftfremkallende hudlesjoner.
Den nye PRO Liquid-modellen leveres med utskiftbare spisser for ulike bruksområder, for eksempel dermatologi, podiatri, pediatri, gynekologi/urologi og veterinærmedisin.

Med seks ulike fryseapplikatorer for liquid spray freezing dekker PRO Liquid behovene til ulike hudlesjoner som verrucae, hudfletter, solar lentigo, aktiniske og seboreiske keratoser, molluscum contagiosum, fotvorter, kjønnsvorter og mer.

Apparatets frysetemperatur er -89 °C/-128 °F, noe som gjør det til den mest effektive løsningen for behandling av hudlesjoner.

Hvorfor velge CryoIQ PRO Liquid?

  • Ergonomisk design:
    Apparatet har et enkelt blyantgrep som gjør det mulig å fordele kjølemediet nøyaktig og jevnt ved å trykke ned doseringssparken.
  • Sikker håndtering:
    CryoIQ PRO bruker toppmoderne kjøleteknologi som eliminerer behovet for å håndtere potensielt farlige gasser og væsker, noe som sikrer sikker håndtering og enkel utskifting av gasspatroner når den er tome.
  • Allsidighet:
    CryoIQ PRO tilbyr et bredt utvalg av applikatorer som passer til ulike bruksområder.